15 septembrie, Ziua de Curățenie Națională 2018 – LET’S DO IT, România!

Hai și tu pe 15 septembrie la “Ziua de Curățenie Națională” Let’s Do It, România!

15 septembrie - World Cleanup Day, ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie, in lupta cu cea mai presanta problema de mediu, deseurile.

Targetul nostru de anul acesta este să mobilizăm 1 milion de români la curățenie în toată țara (41 de judete), într-o singură zi. Let`s Do It!
Voluntarii din echipa BRD se adună la orele 8.30 dimineața în Piata Victoriei, de unde pleacă cu autocarul, însoțiți de coordonatorul de voluntari, către spațiul ales pentru ecologizare de Let’s Do It, Romania!

Fiecare voluntar primește instructaj SSM și echipament de protecție (mănuși, saci, șepci). Pe întreaga durată a activității de curățenie (in apropiere de Bucuresti, nu mai departe de 50 de km de oras; locatia fixa va fi aleasa cat de curand), asigurăm voluntarilor BRD apă, cafea și gustarea de prânz (sandviș). La încheierea activității, voluntarii sunt aduși înapoi în Piața Victoriei cu autocarul.

Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament.