Căutăm voluntari care să facă meditații online la engleză, matematică și română, cu copiii din centre de plasament și locuințe sociale

Dacă mereu ți-ai dorit să oferi cunoștințele tale și să investești timp pentru a ajuta niște copii la început de drum, aceasta este șansa ta.

Căutăm meditatori cu nivel mediu de cunoștințe, pentru limba engleză, matematică și limba română. care doresc să facă meditații online cu copiii din clasele V - VIII și IX- XII.

Copiii provin din centre de plasament sau din apartamente sociale și nu au părinți care să-i ajute sau să-i susțină. De aceea, perioada izolării la domiciliu în timpul pandemiei este mult mai grea pentru ei. Și cu atât este mai dificil pentru aceia dintre ei care au nevoie de ajutor ca să se pregătească pentru examenele de final de ciclu școlar (evaluarea națională din clasa a VIIIa și BAC-ul).

Fiecare meditație durează aproximativ 1 oră. Pentru ca elevii să aibă timp să pună întrebări, și din motive de eficiență, la o meditație online participă între 1 și 3 copii. Dacă nu știe răspunsurile la întrebările copiilor, meditatorul le poate nota și apoi poate reveni cu răspunsurile în cursul următoarei ședințe de meditație.

Meditațiile au loc, în general, o dată pe săptămână, în funcție de disponibilitatea meditatorului.

Proiectul este coordonat de un coordonator de voluntari de la Asociația the Social Incubator, care va ține legătura cu voluntarii meditatori și copiii, și va fi responsabil cu stabilirea calendarului de meditații și cu conectarea meditatorilor cu copiii. De asemenea, coordonatorul va organiza o primă sesiune de prezentare a programului, pentru voluntarii înscriși, cu sugestii de adresare/abordare a copiilor și lista de do/ don’ts.

Coordonator voluntari: Andrea Bartha, telefon 0740 406 031, andrea.bartha@asociatiasocialincubator.org

Pentru a aplica la proiect , selectează butonul « Aplică » și completează formularul de aplicare* care se deschide, cu informații despre materia la care poți oferi meditații și disponibilitatea ta.

Înscrie-te acum !

*Te informăm că Asociația The Social Incubator (ATSI) va prelucra datele tale cu caracter personal pe care ni le furnizezi prin completarea formularului de aplicație, în scopul asigurării participării tale, derulării activității/programului de meditații online și comunicării. Anumite date solicitate de ATSI sunt necesare tocmai pentru a asigura participarea ta la activitățile/programele ATSI. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor de catre ATSI sau drepturile de care beneficiezi potrivit legii, te încurajăm să citești Politica de confidențialitate ATSI - disponibilă aici. https://asociatiasocialincubator.org/politica-gdpr/. Prin aplicarea la proiect confirmi acceptul tău pentru transmiterea datelor tale cu caracter personal către ATSI și pentru prelucrarea lor de către ATSI, conform celor precizate mai sus.