Donează contravaloarea bonurilor de masă pentru copiii de la oncopediatrie

Donează bonurile de masă (contravaloarea lor) pentru copiii internați în secțiile de oncopediatrie de la Fundeni.

Mulți dintre micuții care urmează tratamente chimio si radioterapeutice, dezvoltă intoleranțe diverse (la gluten, la lactoză etc.) și au nevoie de o alimentație corectă și adaptată.

Din cauza epidemiei, spitalele sunt în carantină iar părinții copiilor nu mai au voie să iasă din spital si nu mai pot cumpăra mâncarea specială de care au nevoie pentru copii. Nu mai pot cumpăra produsele de igiena care sunt esențiale în aceste zile și nu pot cumpăra medicamentele care lipsesc din spitale și de care copiii au urgent nevoie. Iar mulți dintre ei sunt de la sate și au venituri foarte mici sau și-au pierdut veniturile din cauza crizei de coronavirus.

Începand din luna aprilie 2020, contravaloarea bonurilor de masă poate fi donată direct în contul Asociației Spitale Curate, RO46RZBR0000060016949927, cu mențiunea BRD Ziua V.

Banii vor fi folosiți pentru a aduce în secțiile de oncopediatrie mâncare sănătoasă, gătită special pentru copii (aprox. 120 de copii în fiecare lună) de un furnizor autorizat și a cumpăra pentru ei produse de igiena (gel și șervețele dezinfectante, pamperși, săpun), alimente neperisabile (cereale, banane, lapte, apă) și medicamente (nurofen pentru copii, vitamine, etc) și jucării.

Recomandăm ca donațiile să se facă lunar, la început de lună, atunci când părinții trimit listele cu ceea ce au nevoie pentru copii la coordonatorul proiectului.

Persoana de contact: alexandra.raureanu@spitalecurate.ro, (tel: 0747 444 093).

#impreunapentrucopii #oameniibuniseaduna #ZiuaVprojects