Înscrie-te la Maratonul Rafael de sâmbătă, 17 octombrie 2020

Căutăm voluntari plini de energie, care vor să alerge la cursele Maratonului Montan Rafael din 17 octombrie 2020.

Cursele de 5 km, 10 km și 21 km se desfășoară la distanță, iar fiecare alergător poate alege să alerge împreună cu familia pe un traseu din apropierea locuinței sau din altă locație preferată.

Cursa de maraton se desfășoară fizic, pe vechiul și frumosul traseu Rafael, în limita a maxim 100 de locuri, pentru a respecta condițiile de distanțare fizică. Startul se va da de pe platoul Maial al Codlei, se va pleca în grupuri mici de persoane, la ore diferite, pentru a se respecta distanța fizică și normele de protecție sanitară.

Toate cursele de alergare au loc în data de sâmbătă, 17 octombrie, în intervalul orar 5:00 – 22:00.

Cursele de 5, 10, 21 de km sunt necompetitive, iar fiecare alergător își gestionează cursa cum dorește.

Înscrierea este gratuită și se face direct prin completarea formularului disponibil pe pagina competiției https://maraton.fundatiarafael.org/ (recomandăm accesarea link-ului de pe computerul/ telefonul personal).

După înscriere, toți alergătorii trebuie să devină fundraiseri sportivi și să își facă profil pe Galantom pentru a putea strânge fonduri pentru cauza oamenilor cu dizabilități până în ziua concursului. Fiecare alergător își va promova link-ul de fundraiser de pe platforma Galantom pe conturile de pe rețelele sociale și își va încuraja prietenii să doneze pentru cauza Rafael.

Sumele strânse vor ajuta Fundația Rafael din Codlea (organizatorul cursei) să poată continua să ofere terapii gratuite pentru copiii și adulții cu dizabilități din zona Codlea și localitățile din împrejurimi.

Alergătorii care vor finaliza cursele la care s-au înscris și care vor reuși să strângă pe Galantom suma minimă de 200 lei, vor trimite organizatorilor o fotografie cu ei din timpul alergării și link cu aplicația care le-a înregistrat alergarea, urmând ca Fundația Rafael să le trimită kitul de alergare (tricou, medalie și pachet suplimente Zdrovit).

În plus, premiile pentru maratoniști vor fi ca în fiecare an, cupe realizate în Atelierul ocupațional Rafael, medalii și diplome pentru locurile 1, medalii și diplome pentru locurile 2 și 3, pe categorii de vârstă și sex.

BRD Ziua V va dona Fundației Rafael suma de 50 de lei pentru pentru fiecare voluntar BRD care se va înscrie în competiție, cu scopul de a susține terapiile gratuite pentru persoanele cu dizabilități beneficiare ale fundației.

Pentru informații suplimentare persoana de contact este Ana Deaconu, tel. 0723 254 510, fundatiarafaelcodlea@gmail.com .