O Masă Caldă - București, 8 iunie

Sâmbătă, 8 iunie, în intervalul orar 13:00 - 15:30, este nevoie de 7 voluntari care să gătească o masă caldă pentru bătrâni, copii, persoane fără adăpost. Activitatea are loc la cantina OMINIS din Aleea Turnu Măgurele nr. 17A, sector 4, Bucureşti.
Până în prezent, asociaţia O masă caldă a oferit peste 70.000 de mese calde gratuite în toată România. Funcționăm exclusiv pe bază de voluntariat și donații și avem 0 costuri administrative. De obicei pregătim 100 de mese calde/ locație.

Încurajăm gătitul inteligent, de sezon, fără risipă alimentară și ne organizăm astfel încât costul unei porții este aproximativ 2,5 lei pentru o masă completă nutritiv. Voluntarii ne ajută să cumpărăm alimentele, se ocupă să gătească masa caldă și să o ofere gratuit beneficiarilor programului, alocați cantinei respective.

Banca încurajează voluntariatul angajaților și acordă 1 zi/an pentru fiecare angajat pentru implicare în acțiuni de voluntariat din comunitate. Pentru a beneficia de ziua liberă pentru voluntariat, vă rugăm să vă faceti cont aici, pe platformă, să aplicați la proiect și apoi să lansati o cerere de concediu în aplicația HRevolution, cu selectarea câmpului „Zi liberă voluntariat”.

Nu ratați nicio ocazie de a face bine!