Despre noi

ZiuaV este despre tine

Dacă ai ajuns aici, atunci să-i ajuti pe alții este firesc pentru tine. Și te felicităm sincer pentru această atitudine!

În țara asta e nevoie de oameni ca tine care să întindă altora o mână de ajutor. În BRD suntem 7.000 în toată România. Cu tot atâtea hobby-uri, talente și abilități, care pot fi folosite pentru o cauză bună. Așa s-a născut ZiuaV. O zi în care ieșim din birou ca să fim acolo unde e nevoie de noi.

Cum funcționează?

Pe de o parte, ești TU. Îți faci un cont de voluntar cu adresa de serviciu, prin intermediul căruia poți selecta proiectele în care dorești să te implici. Poți filtra proiectele în funcție de domeniile, regiune și perioada în care îți dorești să voluntariezi.

Pe de altă parte, noi îți punem la dispoziție numai proiecte de la ONG-uri verificate, care au activitate valoroasă sau recunoscută în domeniul non-profit, agreate de către BRD.

ZiuaV e despre noi, făcând lucruri să se întâmple.

E despre a ne dedica altora, voluntar.
Despre ideea unui viitor care nu ne descurajează, ba din contră, ne motivează.
Și despre o valoare care înseamnă ceva pentru fiecare dintre noi.

ZiuaV e despre noi, cei care nu doar ne dorim să se schimbe ceva. Ci chiar o facem.
Bine.

 

Platforma ZiuaV.ro reușește să facă legătura dintre comunitățile locale și voluntari.

După ce te înscrii să participi la unul dintre proiecte de voluntariat de pe platformă, vei primi pe e-mail detaliile organizatorice pentru acțiunea la care te-ai înscris.

Programul ZiuaV este un program de voluntariat dezvoltat de BRD pentru angajații săi și cei din filiale (ALD Automotive, EBS, BRD Asset Management, BRD Asigurări de Viață, BRD Finance, BRD Pensii, BRD Sogelease).