Întrebări frecvente

Pe platforma ZiuaV se pot înregistra numai angajații din BRD și filiale (ALD Automotive, EBS, BRD Asset Management, BRD Asigurări de Viață, BRD Finance, BRD Pensii, BRD Sogelease).

Pentru a te înscrie într-un proiect de voluntariat trebuie mai întâi să te înregistrezi pe platformă și să îți creezi propriul cont de voluntar.

Nu îți poți crea cont cu adresa de mail personală. Pentru înregistrare te rugăm să folosești adresa de mail de serviciu.

Te invităm să îți verifici inbox-ul. Vei primi un mesaj de confirmare a înscrierii și detalii despre acțiunea la care te-ai înscris.

Poți cere detalii despre actiunea de voluntariat prin mail la contact@ziuav.ro. Sau îi poți scrie direct un mail coordonatorului de voluntari. Ai adresa lui în mesajul de confirmare a înscrierii pe care l-ai primit imediat după înscriere.

Intri pe platformă, te autentifici, cauți proiectul la care vrei să renunți și faci click pe butonul anulează. Sau trimiți un mesaj pe adresa coordonatorului de voluntari pe care o găsești în mesajul de confirmare a înscrierii.

Detaliile se trimit automat de către platformă, în cursul zilei în care te-ai înscris în proiect.

Nu este necesar să-ți iei concediu pentru că banca îți oferă o zi pe an ca să faci voluntariat în loc să vii la birou.

Da, te rugăm să te asiguri că ai validat cu managerul înainte să aplici la un proiect de voluntariat. Validarea se face direct în HRevolution, prin selectarea câmpului „Zi liberă voluntariat”.

Dacă acțiunea de voluntariat are loc într-o zi liberă, ai posibilitatea să recuperezi ziua liberă în perioada imediat următoare. Pentru recuperarea zilei libere te rugăm să soliciți „Ziua liberă de voluntariat” direct în aplicația HRevolution.